Online academie

Online Academie

 

Als coach, adviseur of trainer werk je waarschijnlijk vaak 1 op 1 met jouw klant of je werkt met kleine groepen, omdat een grote groep niet werkt voor je coachingsprogramma. Of je biedt workshops aan met een beperkt aantal deelnemers.

Hoe waardevol zou het zijn als je een online leeromgeving kunt aanbieden? Je ontwikkelt eenmalig jouw lessen en in een beveiligde omgeving kunnen je klanten in hun eigen tijd en in hun eigen tempo de lessen volgen. Zo ben je niet gebonden aan een bepaald aantal deelnemers.

 

Je kunt deze training op een bepaald moment aanbieden, waarbij iedereen op hetzelfde moment start. Je kunt dan ook live coachmomenten inplannen bijvoorbeeld via Facebook Live, Skype of een andere tool. Of een Facebook groep aanmaken, waarin deelnemers hun ervaringen kunnen delen.

 

Maar je kunt deelnemers ook op elk moment laten inschrijven. Iedereen volgt dan geheel individueel het programma.
Een online leeromgeving kun je inrichten met allerlei tools. Bijvoorbeeld via Soundcloud met een ingesproken les, of een meditatie.
Je kunt documenten of een werkboek, in Word of PDF format, toevoegen met daarin de opdrachten, die deelnemers moeten maken.

 

Kortom, je kunt een leeromgeving eigenlijk inrichten zoals jij wilt. Daarvoor zijn allerlei tools beschikbaar.

 

  • Wil jij ook een online training aanbieden, maar moet deze nog helemaal gebouwd worden?
  • Weet je niet waar te beginnen ?
  • Heb je er geen tijd om uit te zoeken wat er allemaal bij komt kijken?
  • Of is het je wel geleerd maar wil jij je tijd niet steken in de technische opzet van het geheel? 

 

Tools om een online leeromgeving in te richten en waarmee ik inmiddels veel ervaring heb opgedaan zijn Wishlist Member en Poppyz.

 

Werk jij met een andere tool en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact op, want mijn grootste uitdaging is ook andere Membership tools te leren ontdekken en in te richten. En natuurlijk reken ik de tijd die ik daarvoor nodig heb niet door in de offerte!

 

Let’s do it together!