Over Amanda

Wie is Amanda?

 

Na jarenlang in loondienst gewerkt te hebben nam ik in 2014 de beslissing om een eigen onderneming op te richten. Die stap nam ik niet van de een op andere dag, daar is een hele tijd van denken over aan vooraf gegaan.

Dat herken je misschien wel: is het ondernemerschap iets voor mij? Gaat het mij lukken klanten te vinden? Ga ik de collega’s missen?

Gelukkig heb ik er nog geen dag spijt van gehad! Ik vind het heerlijk om mijn eigen tijd in te kunnen delen, andere ondernemers te ontmoeten en te ervaren waar zij mee bezig zijn. Dat ontdek ik door de blogs die ze schrijven of door op hun website bezig te zijn. Een online academie inrichten is daar misschien wel het ultieme voorbeeld van.

 

Als virtueel assistent (VA) ondersteun ik ondernemers door allerlei praktische werkzaamheden uit handen te nemen, die wel heel belangrijk zijn voor een eigentijdse onderneming: versturen van nieuwsbrieven, social media, online programma’s, een up to date website. Besteed ook taken uit, zodat jij je als ondernemer kunt focussen op werkzaamheden waarin jij het beste bent en waar je het liefst mee bezig bent: je bedrijf en jouw klanten.

 

En verder zijn er natuurlijk veel momenten van contact: via telefoon, Skype of gewoon live. Want ook dat laatste vind ik zo nu en dan belangrijk!

 

Ben je benieuwd of het werken met een VA iets voor jou is? Of heb je al concrete werkzaamheden die je wilt uitbesteden? Aarzel dan vooral niet contact op te nemen, ik help je graag (verder)!