E-mailmarketing

Praktische ondersteuning op het gebied van online marketing

 

Het inplannen van je social media berichten op Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter kost je misschien best veel tijd.
Niet alleen het bedenken van berichten die je wilt delen, maar ook op welke kanalen je zichtbaar wilt zijn. Dat is niet altijd een makkelijke keuze. Alles bijhouden kost enorm veel tijd en de vraag is of dat zinvol is. Want waar zit jouw doelgroep en hoe bereik je deze het beste?

 

Een keuze om 2 social media kanalen goed en regelmatig van content te voorzien is dan wellicht beter dan op alle platforms een beetje content te delen.

 

En elk social media platform heeft ook weer een eigen weergave, een maximaal aantal te gebruiken tekens, en een eigen afbeeldingsgrootte. Inmiddels ben ik daar ervaren in en kost mij dat in ieder geval niet zoveel tijd meer!

 

Wat natuurlijk altijd goed werkt is om een schema te maken, zodat je vaste dagen inplant om content te plaatsen op de door jou gekozen social media platforms.

Hierin denk ik graag met je mee!

 

Waar kan ik je bij helpen?

 

Het opmaken van je nieuwsbrief en de verzending op de juiste dag en het juiste tijdstip.

 

Het (her)inrichten van je e-mailsysteem, zodat je een duidelijk en helder overzicht hebt van lijsten, relaties, automatische workflows, formulieren etc.

 

Het inrichten van een challenge, e-book of andere gratis weggever. 

 

Inplannen van berichten op LinkedIn, Facebook of Twitter, zodat je regelmatig en daardoor beter zichtbaar wordt voor jouw doelgroep

 

Ik werk met verschillende e-mail systemen: Autorespond, Mailchimp en ActiveCampaign.

 

De meeste ervaring heb ik in Autorespond, daarin ben ik inmiddels wel expert geworden:) Maar ook in Mailchimp en ActiveCampaign weet ik prima mijn weg te vinden.